Якісне та збалансоване харчування – основне  для санаторію, в якому проходять реабілітацію діти дошкільного та  молодшого шкільного віку. Ми відповідаємо всім вимогам стандартизації системи харчування та основним критеріям якості та безпеки. З 2021 року в закладі функціонує система якості та  безпечності харчування по ХАССР, яка є актуальною та однією з основних критеріїв в забезпеченні сучасного харчування.

Згідно постанови  № 918 КМУ від 10 жовтня 2012 року «Про затвердження нормативів харчування в державних і комунальних дитячих санаторно-курортних закладах (крім протитуберкульозних) закладом дотримуються всі нормативи та вимоги. Розроблена велика картотека страв, понад 250 технологічних карток, яка дозволяє якісно та збалансовано , а головне смачно, нагодувати діток, які не потребують особливого раціону страв ( стіл №15) , а також пацієнтів, які потребують особливого харчування.

Так, наприклад:

  • стіл № 9 для дітей із цукровим діабетом ;
  • гіпоалергенна  дієта для пацієнтів з харчовими алергіями;
  • дієта для дітей із зайвою вагою.

Основна вимога до наших майстрів-кухарів – готувати з любов‘ю, щоб слово «смачно» та «хочу ще» звучало завжди під час сніданку чи обіду.

Харчоблок  закладу оснащений сучасним обладнанням та одночасно може забезпечити їжею одразу 100 дітей, а власна запашна випічка не залишить байдужими жодного пацієнта.

Наш заклад  постійно вдосконалюється та «іде  в ногу»  з впровадженням новітніх технологій, стараємося виконувати всі вимоги, які поставлені до нашої роботи, щоб  пацієнти були задоволені якістю надання наших послуг!

Зразок меню харчування

Проживання

Детальніше

Харчування

Детальніше

Виховання

Детальніше

Реабілітація та оздоровлення

Детальніше