Якісне та збалансоване харчування – основне для санаторію, в якому проходять реабілітацію діти дошкільного та молодшого шкільного віку. Ми відповідаємо всім вимогам стандартизації системи харчування та основним критеріям якості та безпеки. З 2021 року в закладі функціонує система якості та безпечності харчування по ХАССР, яка є актуальною та однією з основних критеріїв в забезпеченні сучасного харчування.
Згідно постанови № 918 КМУ від 10 жовтня 2012 року «Про затвердження нормативів харчування в державних і комунальних дитячих санаторно-курортних закладах (крім протитуберкульозних) закладом дотримуються всі нормативи та вимоги. Розроблена велика картотека страв, понад 250 технологічних карток, яка дозволяє якісно та збалансовано , а головне смачно, нагодувати діток, які не потребують особливого раціону страв ( стіл №15) , а також пацієнтів, які потребують особливого харчування.
Так, наприклад:
- стіл № 9 для дітей із цукровим діабетом ;
- гіпоалергенна дієта для пацієнтів з харчовими алергіями;
- дієта для дітей із зайвою вагою.
Основна вимога до наших майстрів-кухарів – готувати з любов‘ю, щоб слово «смачно» та «хочу ще» звучало завжди під час сніданку чи обіду.
Харчоблок закладу оснащений сучасним обладнанням та одночасно може забезпечити їжею одразу 100 дітей, а власна запашна випічка не залишить байдужими жодного пацієнта.
Наш заклад постійно вдосконалюється та «іде в ногу» з впровадженням новітніх технологій, стараємося виконувати всі вимоги, які поставлені до нашої роботи, щоб пацієнти були задоволені якістю надання наших послуг!