З 13 по 29 січня 25 вихованців Палацу цікаво та корисно відпочивали в одному з найкрасивіших куточків Закарпаття – санаторії «Малятко». Це вже друга група гуртківців нашого Палацу дітей та юнацтва, які пройшла реабілітацію та оздоровились.
П’ятиразове харчування, апаратна фізіотерапія, терапевтичні вправи та масаж, верхова їзда на конях, реабілітація, а також різноманітні заходи, спрямовані на спілкування, творчість, оздоровчу фізкультуру – все це було доступне для наших дітей. Особливо їм сподобалися вечірні дискотеки. Щодня з дітьми працювали психологи, які проводили тренінги з елементами арт-терапії.
Протягом оздоровлення гуртківці здійснили цікаві екскурсії в Мукачівський замок, бункер «Лінія Арпада», Ужгородський замок, музей під відкритим небом «Старе Село», парк Шенборна «Воєводино» та відвідали кімнату «Вогник» в ГУ ДСНС України в Закарпатській області.
Швидко промайнули два тижні, під час яких наші вихованці добре відпочили, набралися позитивних емоцій та неймовірних вражень, завели нових друзів, відвідали нові місця під час подорожей та екскурсій.
Вихованці і їх батьки, педагоги Палацу висловлюють щиру подяку директору санаторію Галині Мороз, завідувачці педагогічної частини Наталії Косаревській та лікарю-педіатру Катерині Яцик за високу ефективність лікування, реабілітацію та оздоровлення, теплий прийом, турботу, належну організацію відпочинку та проведення змістовних екскурсій.
Колектив Палацу дітей та юнацтва вдячний за турботу про наших гуртківців та організацію поїздки голові Сумської обласної ради Віктору Федорченку, першому заступнику голови Вадиму Лисому і його помічникові Володимиру Балицькому.